Audi 8D AUDI A4: Knap geluid bij rechter voorwiel

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2700

Deze auto heeft soms bij achteruitrijden met een bochten last van een knapgeluid ( lijkt alsof je van een stoep af rijdt ) je voelt ook weerstand , ik zie nergens spelling op en het komt niet uit de as of bak , iemand een idee ? Het is aleen met achteruit rijden

r9217

Geplaatst door r9217 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 7 jaar geleden

Bij de Passat heb je ook soortgelijks iets en daar ligt het aan het wiellagerhuis maar dan vaak tijdens optrekken voor of achter een knak geluid. Heb je een geschroefd wiellager? Zo ja dan even loshalen, schoonmaken en dan weer met nieuwe bouten vastzetten, kijken of het dan weg is.

r9217 (0) PRO, 7 jaar geleden

dank je voor je tip , waar moet ik op letten als ik het los haal , schuift het lager in het huis ? En waarom de bouten vervangen ?het zou idd goed kunnen zijn dat het lager iets beweegt , het voelt inderdaad net als of je het lager onder de pers hebt liggen en hij dan met een knap een stukje verplaatst .
Ik ben erg benieuwd naar mensen die dit probleem kennen en weten wat er exact gebeurt ,
Bendankt voor het meedenken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.