Audi A4: knipper licht werkt niet

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 20v

sins een week werken me knipperlichten niet meer.dat was nadat er een karretje gebruikt was. ik dacht dat het het relais was en heb dat vervangen. maar maakte dus niks uit.de gevaren lichten werken gewoon en als ik de parkeer lichten aan zet werkt dat ook dus denk dat het handeltje ook werk of kan dat ook?de zekeringen zijn allemaal oke.
vandaag is ook de snelheidsmeter en toerentalmeter er mee gestopt.
denk dus nu aan een elkt.probleem.iemand een idee welke richting ik moet zoeken?bedankt alvast

jobro2

Geplaatst door jobro2 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

audia4 (0) PRO, 13 jaar geleden

waarschijnlijk werkt je verlichting ook niet verder dan stadslicht, en zijn er nog meer elektrische verbruikers die niet willen werken.

Als dat zo is mag je de contactslotschakelaar gaan vervangen.

jobro2 (0), 13 jaar geleden

nee hoor de rest werkt gewoon ook het gewone licht. ik heb gister de stekker van de trekhaak vervangen en die draadjes waren wel flink aan geslagen. heb ook alles er uit gehaald maar kon nieks vinden het zag er allemaal prima uit.er zit niet ergens anders nog een zekering toch?

audia4 (0) PRO, 13 jaar geleden

dan wordt het zoeken, meten is weten. Schema zien te krijgen en puzzelen.

succes

jobro2 (0), 13 jaar geleden

bij de garage geweest en het wat het contact slot dat heeft ergen sleuting gemaakt en daardoor zijn de tellers doorgebrand. alles werkt dus weer bedankt voor reaktie,s

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.