Audi A4: koude start

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 20v

Hallo Mijn A4 geeft al een tijd een lage temp. aan komt niet boven de 65 graden uit, heb de thermostaat 2 maanden terug al vervangen heeft niet geholpen dus waarschijnlijk een sensor, sinds kort start hij koud ook slecht komt moeilijk op toeren neiging af te slaan ,als de motor eenmaal een beetje op temp. is is er niks aan de hand. nu is mijn vraag is er nu iets meer kapot gegaan of ligt dit mogelijk aan dezelfde sensor .zo ja welke sensor is dan mogelijk kapot en waar zit deze? groeten erwin.

erwin2919

Geplaatst door erwin2919 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (30) PRO, 15 jaar geleden

ja erwin dit zal in de zelfde sensor zitten.
deze zit dacht ik achter op de cilinderkop en je kan er lastig bij.

groetjes jan.

erwin2919 (0), 15 jaar geleden

Hallo jan het is inderdaad de sensor die jij aangeeft . ik heb hem losgetrokken en gestart hij starte zonderproblemen .maar nu is mijn vraag kan het kwaad als ik een paar dagen rondrij met de losse stekker. totdat ik een nieuwe besteld heb of kan ik hem beter weer aansluiten,. ik hoor het wel groeten Erwin

jan T (30) PRO, 15 jaar geleden

nou het is beter dat je hem aansluit want de motor krijgt nu informatie dat hij warm is en dat zou start problemen kunnen geven.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.