Audi A8: leesspoel of sleutel????

Bouwjaar: 1996, Brandstof: LPG, Motorcode: 4.2

hallo. ik heb weer us n probleem met mn audi a 8

in februari 2008 heb ik de leesspoel en het contact slot laten vervangen,dit omdat de auto niet starten en steeds het gele lampje oplichtte met het sleuteltje.na een 10tal pogingen uiteraard wel.
destijds bij het uit lezen gaf deze als storing dat de sleutel defect was.maar naar vervangen van de genoemde delen was het probleem op gelost.
tot nu dus begint t zelfde liedje weer van voor af aan en geeft weer als storing de sleutel is defect,maar is het dan zo dat twee sleutels tegelijker tijd kapot zijn????????
dat lijkt me wel heeeeel sterk.de dealer schuift t maar gewoon op de sleutel,kosten 239,oo, voor iets wat ik ten zeerste betwijfel dat ze allebei kapot zijn.want de problemen blijven bij beide sleutels.en aangezien ik nog garantie heb op de reeds vervangende delen dacht ik............
misschien dat jullie un tip voor me hebben
mvg ron

audia8

Geplaatst door audia8 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A8? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

audia4 (0) PRO, 15 jaar geleden

draad van de leespoel naar het regelappraat kan klem raken op de plek waar het stuur scharniert als je hem verstelt. Al vaker meegemaakt, draad netjes repareren, goed vastzetten en probleem voorgoed de wereld uit.

(zeker na het vervangen van de leespoel zijn sommige monteurs makkelijk met de draden teruggooien in plaats van opbinden)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A8 of stel zelf een nieuwe vraag.