Audi A8: locatie rode reset knop

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.2 v5

Auto gestart en deze ging zaagend lopen stationair gedurende 2 tot 3 seconden.
moest gaan tanken en heb de auto afgezet ,daarna starte deze niet meer (benzine lucht) accu leeg gestart en na half uur met startaccu gestart. Auto slaat aan diverse malen gas gegeven leek oke.Ging daarna rijden en vrijwel direct leek het wel of deze op 3 cilinders liep ipv 8.
Auto slaat af en is niet meer aan de gang te krijgen. Uiteindelijk gevonden dat er geen brandstof uit de leiding kwam. Komt geen stroom aan op de pompen bij de tank zekeringen zijn heel. Met uitlezen komt er geen enkele storing naar boven. Rechtstreek spanning op de pomp bij de tank gezet pomp loopt en auto start direct.

Nu vertelde ze mij dat er ergens een rode resetknop moet zitten waar je makkelijk bij zou moeten kunnen maar kan deze niet vinden.

Mijn vraag is nu of dat deze knop er wel is en of iemand weet wat de oplossing van dit probleem is.

Alvast bedankt jotje

jotje

Geplaatst door jotje (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A8? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 13 jaar geleden

brandstofafsluitknop zit niet in elke auto,meestal onder de motorkap ergens tegen een veerpoot aan of in de buurt van veerpoot of achter in je kofferruimte,is je brandstofpomprelais nog wel goed??

jotje (0), 13 jaar geleden

Robby, brandstofpomprelais is nog goed maar toch vervangen evenals de zekeringen waren ook nog goed en ook vervangen voor de zekerheid.

Heb al heel de auto overhoop gehaald maar niet gevonden.

iniedrgeval alvast bedankt voor de info!!!

gr johan

jan5047 (0) PRO, 13 jaar geleden

[quote=robby10030]brandstofafsluitknop zit niet in elke auto,meestal onder de motorkap ergens tegen een veerpoot aan of in de buurt van veerpoot of achter in je kofferruimte,is je brandstofpomprelais nog wel goed??[/quote]
dit is een botsschakelaar deze schakelt de benzinepomp uit dan draait de motor helemaal niet meer, dus geen resetknop

jotje (0), 13 jaar geleden

Beste Jan, mijn dank voor deze info ik heb geen ongeluk gehad dus dit zou dan niet de oorzaak zijn. Als ik spanning rechtstreeks op de pomp in de kofferbak zet start de auto gewoon?

Weet niet wat er dan nog meer de oorzaak van deze storing kan zijn.

Ik ben blij met elke suggestie wat de oorzaak hiervan is.

Auto heeft altijd probleemloos gereden tot nu toe en audi dealer vervangt gewoon van alles heb dit al meer meegemaakt bij de voorgaande audi a8.

Bij voorbaad dank voor de verstrekte informatie.

Grtjs Johan

jotje (0), 13 jaar geleden

Na aanleiding oplossingen relais J17 relais benzinepomp relaiskast gecontroleerd ( 1 kabeltje was uit de stekkerverbinding losgeschoten die aan de onderzijde ingevoerd wordt op benzinepomprelais. Kabel opnieuw ingebracht in de stekkerverbinding en teruggeplaatst.


Auto start en loopt weer.

Iedereen bedankt voor het aandragen van diverse oplossingen.

Met Vriendelijke Groet ,

Johan Otten.

jan5047 (0) PRO, 13 jaar geleden

oke en bedankt voor de terugkoppeling

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A8 of stel zelf een nieuwe vraag.