Audi A8: start niet meer

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.2 v5

Heb dit probleem al eerder geplaats op 14 -12- 2010. Is er iemand die hier een oplossing voor heeft. Toen onder locatie rode reset knop wat dus niet de oplossing blijkt te zijn.

jotje

Geplaatst door jotje (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A8? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

Gaat hij niet rond of slaat hij niet aan ?

jotje (0), 13 jaar geleden

Beste , heb smorgens de auto gestart liep toen zaagend stationair. Ben naar de benzine pomp gereden om te tanken ,daarna starte de auto niet meer(benzinelucht). Heb toen de accu leeg gestart en kreeg de auto dus niet aan de gang. Een half uurtje gewacht en toen met startaccu gestart.
auto liep en heb toen een paar keer goed gas gegeven omdat ik dacht dat de auto verzopen was. Wilde wegrijden en het leek of de auto ineens op 3 of 4 cilinders ging lopen. Auto sloeg af en was niet meer aan de gang te krijgen. Ben aan het controleren gegaan en er kwam geen benzine meer aan. Na enig zoekwerk bleek de pomp in de tank niet meer te lopen.Rechtstreek op de pomp spanning gezet en pomp liep auto gestart met rechtstreeks spanning op de pomp en auto doet het dan gewoon. Heb toen voor de zekerheid zowel het relais als de zekeringen vervangen hoewel deze niet kapot waren maar geen resultaat. Met uitlezen van de auto komt er helemaal geen storing naar voren.

Durf de auto niet goed naar de dealer te brengen omdat met mijn voorgaande A8 de dealer mij nogal een poot heeft uitgetrokken terwijl het toen om iets heel kleins ging 1300 euro afrekenen voor uiteindelijk 2 relais.

Ik hoop dan ook dat er iemand hier is die een oplossing heeft.

Highway (135) PRO, 13 jaar geleden

Je krijgt dus geen spanning op de pomp? Ik denk dat je het moet gaan zoeken in de aansturing van het relais.
Of daar zit een weerstand of van uit de regeleenheid/hoofdrelais komt geen spanning op je benzinepomprelais.

jotje (0), 13 jaar geleden

Beste Highway,

Ik zal morgen hier eens naar kijken, het is wel zo dat een half jaar geleden het afvoerslangetje van de airco verstopt heeft gezeten en dat de relaiskast vochtig is geweest.

Kan het zo zijn dat dit hiermee te maken heeft dan? toen zijn er ook enkele relais vervangen achter het mdf-plaatje linksvoor de passagiersvoeteinde.

Ik zal dit dus nazien en de eventueele bevindingen hierop plaatsen.

Alvast bedankt voor de info.

gr johan

jotje (0), 13 jaar geleden

Na aanleiding oplossingen van Highway toch verder gezocht in de relaiskast bij J17 relaisbezinepomp.

Stekkerverbinding aan onderzijde relaisbenzinepomp niet goed ( 1 draad uit de stekkerverbinding losgeschoten) Draad opnieuw ingevoerd in de stekker en met nieuwe klip vestgezet inde stekker.)

Stekkerverbinding weer retuggeplaatst aan onderzijde relaisbenzinepomp.

Auto start en loopt weer.

Ik wil iedereen bedanken die oplossingen voor dit probleem heeft aangedragen.

Met vriendelijke groet,

Johan Otten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A8 of stel zelf een nieuwe vraag.