Audi S4 Avant: luchtmassa meter??

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.8<2.7> biturbo

ik heb een audi staan die niet stationair blijft draaien.klant kwam met het verhaal dat hij had gereden auto viel uit en als hij de auto starten de auto wel aansloeg maar dan direct afsloeg.bij starten veel gas geven loopt de auto gas los auto uit.nu is de anwb erbij geweest en die heeft de stekker van de luchtmassa meter los gekoppeld en nu blijft de auto gewoon lopen wat kan hiervan de oorzaak zijn ?luchtmassameter kapot?hoe kan dit??kan het nog een andere oorzaak hebben??alle advies tips zijn welkom alvast bedankt mvg roy

roysim

Geplaatst door roysim (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi S4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Begin maar eens met storingen uitlezen.... Waarschijnlijk LMM stuk. (ANWB vent weet wel wat ie doet hoor)

roysim (0), 16 jaar geleden

bedankt voor je reactie ga maandag maar beginnen met uitlezen,schijf nog wel wat de uitkomst was/is

roysim (0), 16 jaar geleden

heb de luchtmassa meter vervangen probleem is hetzelfde.nu vandaag laten uitlezen en er kwamen wat foutcodes uit de eerste is code nr 16486 luchtmassa meter singaal te zwak de tweede code is 17965 laaddruk regeling regelgrens overschreden wat kan ik hieraan doen??waar moet ik zoeken?? wat betekend het als de laaddruk overschreden is?wat moet je er aan doen/vervangen /singaal te zwak van de luchtmassa meter hoe kan dit waar moet ik zoeken hoe kan dit opgelost worden??

erwinvn (0) PRO, 16 jaar geleden

Controleer eens goed of de inlaatslang boven aan je inlaat spruitstuk niet gescheurd is. Ik bedoel hiermee het kleine slangetje aan de voorzijde waar de twee inlaatbuizen bij elkaar komen. T-stukje dus. Deze willen nog wel eens scheuren aan de onderzijde.

roysim (0), 16 jaar geleden

ben er achter nadat de auto op de brug stond en de bodum plaat weg was is het probleem direct zichtbaar grote slang van de lucht aanzuiging was los bedankt voor al jullie tips

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi S4 of stel zelf een nieuwe vraag.