Audi TT 2000: motor problemen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 132

Goedendag, ik heb een audi TT staan van een kant die als klacht had dat ie wanneer ie een tijd 100km/u gereden had, dus warm werd) de auto ineens begon met stotteren (niet op alle 4 cilinders lopen). Soms deed ie dit niet en kon je gewoon 80km rijden zonder problemen, maar als je hem dan stil zet en 15min wacht (waardoor de temp. onder de kap opliep) en hem dan startte dan liep ie ineens op 3 cilinders. nu stonden er meerdere foutcodes in mbt de lambdasondes en had de auto meerdere vacuumlekken. Ik heb de beide lamdasondes vervangen, luchtmassameter vervangen, vacuumlekken gerepareerd en de bougies vervangen. Nu kun je de ene keer zonder problemen 100km rijden, en de andere keer maar 20 voordat ie begint te hikken (lang niet zo erg als eerst!) als je dan door rijdt kan het zomaar zijn dat ie weer gewoon gaat lopen. hij geeft vreemd genoeg geen foutcodes, ook geen misfires als fout. Is dit een jullie bekend probleem? Groet Twan Jonker, Autoservice Jonker.

bandenman74

Geplaatst door bandenman74 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi TT? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Audidriver73 (0) PRO, 4 jaar geleden

brandstof druk gemeten ? Brandstoffilter al vervangen ?

    omdat het met name gebeurd met een warme motor en ik echt een uitval heb van 1 of meerdere cilinders kan ik met grote zekerheid een drukprobleem o.i.d. uitsluiten. - bandenman74 (0), 4 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi TT of stel zelf een nieuwe vraag.