Audi 80: motor schokt eerste 300 meter na elke start

Bouwjaar: 1993

Minste klacht;Als mijn auto twee dagen stil heeft gestaan dan start ik de motor en geeft de toerenteller ca 1100 toeren aan .Na enige kilometers voel ik hem even inhouden en dan is het weg.Verder kan ik kilometers autoweg rijden zonder problemen.
Erge klacht;b.v na 1dag stilstaan of direct na iedere stop!!na het starten loopt het toerental plots terug van 1100 naar 400toeren.Af en toe slaat hij af.Moet tijdens het optrekken dan telkens koppeling intrappen om geen schok te krijgen.Na ca 300 meter is het voorbij en loopt alles weer goed.

garages hebben mij tot op heden niet kunnen helpen omdat het euvel zich alleen een korte tijd na de start openbaart

Dit is echt een mistery

wie helpt mij??

kersthaas

Geplaatst door kersthaas (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

zundappgek12406 (0) PRO, 19 jaar geleden

vervang de lamdasonde probleem opgelost.

kersthaas (0), 19 jaar geleden

bedankt voor deze tip.heb garage op mijn eigen verzoek de opdracht gegeven de lambdasonde te vervangen met het gevolg dat mijn audi weer perfect loopt.Ik ben heel erg blij en zou dhr.R Steinmeijer als dat mogelijk was graag een flesje wijn willen geven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.