Audi 0: Motor slaat af

Bouwjaar: 2006

Tijdens het rijden gaat de motor knikkend,,(inhoudend) af. gebeurt zomaar, net of er geen brandstof er meer komt. dan rij je zomaar een uur gebeurt er niks. heb wel gemerkt dat het "meestal" gebeurt als je wat lager in de toeren zit. heb de auto laten uitlezen, de audi dealer kwam niet met fouten. wie kan mij daar mee helpen?
Meeste audi forums geven de Vacuumslang aan?!

het is een audi a4 1.6 74kw. met 137.000 km.

syncro51

Geplaatst door syncro51 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

eerst gasklephuis schoonmaken en opnieuw inleren laten met diagnoseapparaat. Laatste is essentieel.

Meestal is het probleem dan opgelost, het is een bekend probleem met de 1.6 motoren.

syncro51 (0), 17 jaar geleden

ten eerste bedankt voor je reactie harry. maar waar en hoe kan ik de gasklephuis laten inleren met een diagnoseapparaat. moet ik daarvoor naar audi dealer? of heb je nog andere opties?

gr

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

meeste universele garages kunnen het ook. dealer uiteraard ook. Bij deze motoren begin je hiermee, het is 15 minuten werk, pas daarna verder gaan zoeken.

syncro51 (0), 17 jaar geleden

oke, dan ga ik dat eerst doen. weet je ook toevallig aan welke bedragen ik moet denken bij het inlezen? doe het voor het eerst dus.

alvast bedankt

syncro51 (0), 17 jaar geleden

ik heb de gasklephuis verwisseld. en het probleem is opgelost. het is trouwens eentje van een passat 1.6 het was dezelfde code dus.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 0 of stel zelf een nieuwe vraag.