Audi A4: Motor slaat weer af A4

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

onlangs heb ik het probleem geplaats over het afslaan van de motor. door een andere gasklephuis te hebben geplaats. dacht ik dat het probleem was opgelost. Maar na 2 dagen deed ie het weer. diagnostetest geeft geen fouten. andere bobine is geplaatst nog niet opgelost. er blijft nog 2 opties -->verdelerkap of motormanagement.....hebben jullie nog andere opties voor mij? of blijft het een raadsel word er in ieder geval niet goed van...

gr savas

syncro51

Geplaatst door syncro51 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

kijk je lucht leidingen eens na en als er een klepje tussen zit kijk dan eens of deze niet verstopt zit want dan slaat hij ook af.
dit klepje zit in de buurt van het gasklephuis.

groetjes jan.

syncro51 (0), 17 jaar geleden

Jan bedankt voor je reactie. welke slang of leiding bedoel je..die van de brandstoftank afkomstig of die van de vacuumslang? zou je zo vriendelijk willen zijn om meer uitleg te geven?

gr savas

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

savas ik bedoel een zwart soort klepje met drie slangentjes die in de buurt van je gasklephuis zit en laat maar zeggen voor de omloop lucht zorgt.

groetjes jan.

syncro51 (0), 17 jaar geleden

he jan,

die heb ik bekeken...dat ziet er goed uit. heb de thermostaat voor de zekerheid nog verwisseld. laat staan dat ik dat afslaan probleem is opgelost... wordt de motor nu te warm ongeveer 115 graden. Ik word er niet goed van maarja. dus totzover heb ik andere gasklephuis, bobbine, verdeler, thermostaat, verwisseld. Ik krijg de neiging dat het iets elektrisch is of de computer van de auto. Dus ik weet niet wat het kan zijn, en belangrijker waar ik moet zoeken....( nu is de radiator + fan erbij gekomen, die er NIET waren als probleem )

ik vind het een raadsel aan het worden, vooral omdat het 2dagen bijvoorbeeld geen problemen heeft, en dan is het met een kwartier raak.
Wat zou jij doen jan?

gr savas

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

savas je hebt een ander gasklephuis gemonteerd heb je dat ook met een testkast in de bassis stand gezet.
kijk ook al je zekeringen en massa punten eens na ; de massa punten los halen en opschuren.
blijft het dan nog laat dan nog eens de storingen uitlezen meer kan je er zelf denk ik niet aan doen.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.