Audi A6: Navigation Plus

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TDi

Hallo,

Klein vraagje; Bij dit zeer slecht weer wil het soms wel eens voorkomen dat mijn navigatiesysteem volledig het noorden kwijt is (letterlijk en figuurlijk). Je ziet op het kaartje de auto dan door velden en bossen rijden. Na lang verder rijden vindt het navi systeem dan uiteindelijk wel de weg terug...

Ik heb dit systeem er nog maar onlangs zelf ingebouwd. Het kwam uit een wagen van 2002. Is er nu iets mis met mijn Navigatie systeem of is dit een zeer normale zaak dat de ontvangst kan wegvallen als er een dik pak wolken boven je hoofd hangt???

Alvast bedankt voor jullie reacties.
Frederik

Fredo

Geplaatst door Fredo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

frede welk type antenne gebruik je?

paul,

Fredo (0), 17 jaar geleden

Hey Paul,

gewoon de standaard antenne diegene die je op het dak monteert en die volledig zicht naar buiten heeft. Ik vermoed toch een beetje het slechte weer hoor, want laatste dagen doet hij het weer normaal. Of is er misschien toch iets mis??

Dank alleszins voor de reactie Paul

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

standard... hmmm dit moet goed zijn lijkt me.

neem aan dat de antenne goed aan massa ligt? dit zou je nog eens kunnen controleren.

paul,

Fredo (0), 17 jaar geleden

Doe ik Paul.

Alvast bedankt. Het is nu ook wel zo dat hij het sindsdien niet meer heeft gehad en bovendien was het die dag wel heeeeeeeel slecht weer. Ik heb nog nooit zoveel regen in mijn leven zien vallen. Kijk, moest het toch nog eens voorkomen, dan laat ik het gewoon even kort weten hier op het forum.

Nogmaals dank...
Frederik

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.