Audi Cabriolet: Niet werkend dashboard

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.6

Beste Mensen,

Ik heb dit weekend mn kachelradiator vervangen, een hele klus! Dat is gelukt alleen na het terugbouwen en aansluiten van alle kabels blijven alle wijzers in mn dash dood liggen, ook de lampjes doen het niet meer. Nu lijkt het me dus logisch dat ik iets verkeerd terug heb aangesloten. Maar ik zou niet weten welke kabels of stekkers!

Weet iemand waar ik moet zoeken? Waar komt dit signaal vandaan? Waarschijnlijk is dit uit te lezen?? Iemand die me kan helpen?

Thanks!

audicab2.6

Geplaatst door audicab2.6 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi Cabriolet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=audicab2.6]Nu lijkt het me dus logisch dat ik iets verkeerd terug heb aangesloten. Maar ik zou niet weten welke kabels of stekkers![/quote]
Wat er verkeert of mis is gegaan, niet is aangesloten weten we hier natuurlijk ook niet.
Dit soort gevallen zijn heel vervelend en worden zoekplaatjes....

Gr. paul

audicab2.6 (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor je snelle antwoord Paul. Ik hoopte dat misschien iemand de auto zo goed kende en wist in welke richting ik moet zoeken...
Ik zal er nog eens goed naar kijken, en anders toch maar naar de garage vrees ik..

gr

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

Dit type auto is bij mij wel goed bekent...., ik weet niet wat er mis is gegaan.
Loop zowiezo alle stekkers eens na.

Gr. paul

audicab2.6 (0), 14 jaar geleden

Ik heb de stekkers nog eens nagelopen, geen verandering..Ik vind het wel vreemd dat de klokjes in de middenconsole het wel doen, misschien dat ik het in het 'klokkenspel' zelf moet gaan zoeken?
Ik ben weer lekker aan het frotten zeg, maar wel blij dat de auto het verder wel perfect doet ;-)

Gr Fedor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi Cabriolet of stel zelf een nieuwe vraag.