Audi A6: Niveau remolie

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi 96 kw

Hoi mensen,vandaag merkte ik dat de niveau van remolie opeens stijgt de ene keer staat die lager en andere keer hoger.Zou dat aan de rembekrachtiger of hoofdremcilinder of its anders.Er zijn geen storingen opgeslagen.Vraag twee is bij het vervangen van accu moet ik ergens opletten want die is aan het opgeven smorgens is die bijna helemaal leeg.
Mvg, Nehro

nehro

Geplaatst door nehro (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

wat je accu betreft ik zou er even een acculader of accu met startkabels opzetten voordat ik hem vervang zodat je spanning op je circuit blijft houden ,heb al eens gehad dat bij accu vervangen het airbaglampje bleef branden,en je contactsleutel in je zak steken ook al eens gehad dat de deuren op slot gingen,is niet zeker dat dat bij jou ook het geval is maar ik doe dit voortaan altijd ,of de accu moet harstikke dood zijn dan is het kwaad al geschied

nehro (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor je reactie Robby mag die accu iets meer amperage hebben normaal zit bij mij in de auto 80 AH kan het 10% meer hebben.

nehro (0), 14 jaar geleden

Weet iemand of de sleutel opnieuw moet worden ingeleerd als die weigert van afstand open en dicht te gaan heb al nieuwe beterij erin geplaatst zonder resultaat.
Alvast bedankt Nehro

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Goede avond Nehrudin. Als de accu maar vast gemaakt kan worden is het goed. Dat inleren van de sleutel is vaak een handigheidje . Het moet in het instructieboekje staan, Anders gewoon proberen . Ik heb begrepen dat de accu al gewisseld is.? Ga in de auto zitten met beide sleutels. Doe het contact aan en uit en doe met dezelfde sleutel of als dit niet werkt de andere sleutel.,de deuren op slot en weer open. Doe hetzelfde met de andere sleutel. Misschien weet een andere lezer het beter, maar een computer erbij halen is niet nodig. Groetjes en succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.