Audi A6: Sensor automaatbak stuk?

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4 6 cil

Nadat het stekkertje van de sensor van de automaatbak eraf is geweest, start mijn audi niet meer! Ik kan hem wel op contact zetten maar dat is ook alles. Starten doet ie niet meer! Kent iemand dit probleem?
Het gaat om een A6 2.4.

Audihenk

Geplaatst door Audihenk (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Als dit de sensor is die de Pen N stand herkent heb je nu een probleem .! Is door verbinden een idee om bij een garage te komen? Start dan welo in iedere versn . Dus wel opletten. Succes.

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Zal de P-stand wel niet meer herkennen. Stekkertje aan beide zijden met contact-cleaner en een tandenborstel schoonmaken.
Start ie dan wel, mooi. Anders dealer bellen en laten ophalen met een afsleepwagen, want slepen is niet goed voor de bak.

Audihenk (0), 14 jaar geleden

Kan de sensor ook stuk zijn? En is deze te vervangen?

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Ja en ja. Maar dat weet je pas zeker als je de auto laat uitlezen.

Audihenk (0), 14 jaar geleden

Kun je 'm uitlezen als de motor niet draait?

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Ja zeker, bij dit bouwjaar wel. Hele oude Audi's en VW's kon je alleen de foutcodes met stilstaande motor uitlezen en de data met draaiende motor.
Maar dat is wat lastig repareren als de motor niet start. Vandaar dat tegenwoordig het meeste wel is uit te lezen met stilstaande motor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.