Audi A3: Nokkenas timing

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3,2 (BDB)

Wie is er bekent met de code P0011? Auto houd bij constante snelheid in, of dat die zich aan t bijregelen is.. Weet dat er types zijn waarvan de ketting rekt. Heb inmiddels de distributie los gehaald, kan nu niet echt goed bepalen of het hier ook het geval is.. Heeft iemand hiermee ervaring of een handig hulp middel??

jan31

Geplaatst door jan31 (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jjbalmszonen (0) PRO, 13 jaar geleden

P0011=Camshaft Position-Timing Over-Advanced or System Performance (Bank 1) performance=prestatie anvanced-geavanceerd heeft toch iets met timing te maken al kan ik je niet verder helpen, maar misschien zet dit je aan het denken, maar zit er op de testkast geen uitleg verder van de code?

jan31 (0) PRO, 13 jaar geleden

P0011 is mijn wel bekent alleen kun je daar velen kanten mee op! Ketting, nokkenasverstellers, verstelklepjes, enz, enz.. Om nu alles te gaan vervangen is een behoorlijke kosten post..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.