Audi A3: Prijzig

Bouwjaar: 1997

Ik wil een Audi A3, 1.8, 125 pk, aanschaffen. Waar moet ik op letten? Het is me opgevallen dat ze vrij prijzig zijn voor dat bouwjaar (gemid. rond E10.000) Hoe komt dat? Waar moet ik op letten als ik een tweedehands A3 aanschaf? Opel Astra's ('91) staan bekend om hun roestgevoeligheid. Tips?

Roela

Geplaatst door Roela (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

een astra vergelijken met een audi is niet eerlijk.


roesten zal deze audi praktisch niet doen, hij is immers verzonken.
de a3 staat niet echt bekend een slechte auto te zijn.

ben met je eens dat ze (te) duur zijn tweedehands, maar de vraag maakt de prijs, kijk maar eens naar de golf die is gewild dus ook duur.

succes

Roela (0), 18 jaar geleden

Het was ook geen vergelijking. Ik ben op zoek naar zwakke punten van de A3 aangezien ik daar niet zoveel verstand van heb. Prijs-kwaliteit verhouding. Of mag ik er blindelings van uitgaan dat de A3 een degelijke wagen is?

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo..

eigelijk is een audi A3 een veredelde golf! ( is op bassis golf 4, ) nagenoeg het zelfde onderstel! en geheel verzonken! plaatwerk delen..

echt grote mankementen kom je bij een a3 zelden maar tegen! deze zitten niet iets beter in hun vel,en is stiller dan de golf 4, ook de afwerking is strakker! interieur straalt niet iets meer luxe uit ( geen zwarte grot )

kortom een fijne en vlotte auto voor jaren lang rij plezier!!

2e hands zijn ze idd, erg aan de prijs mede om de enorme vraag naar dit type audi...


paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.