Audi Coupe: Raam wil niet meer dicht

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 E 10v

Ik had van de week mijn auto geparkeerd, ik doe mijn electrische raam dicht, en ik hoor een harde "KLONK", ik deed mijn raam weer open en tot mijn grote schrik wilde die daarna niet meer dicht, ja 10 cm. ging ie omhoog verder niet.
Ik heb hem toen omhoog getrokken, en het laatste stukje duwde ie hem wel dicht, maar mijn raam blijft stuk.
Wat kan dit zijn ?
Kan ik dit zelf maken ?

markdekker

Geplaatst door markdekker (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi Coupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

duidelijk verhaal, raammechanisme stuk!

denk er om.. dit type deur bestaat uit 2 delen.. het zwarte gedeelte daar waar het raam in sluit is een los deel van de deur... en iets wat uit 2 delen bestaat moet nadien ook weer juist sluiten.. dit afstellen vraagt enige kennis van zaken dit komt heel precies ivb wind/waterdichtheid.

paul,

markdekker (0), 17 jaar geleden

Ik heb net ff gekeken, er ligt 1 groen wieltje af, die is gesprongen, dan is er een draagkabel, die was losgeschoten, het plastic aan het begin en einde van die kabel is gesprongen, ik heb hem nu vast kunnen zetten want hij wilde helemaal niet dicht.
Ik heb net de audi dealer gebeld, die beweerd dat het 300 euro gaat kosten, en da's exclusief motor, want die werkt nog gewoon.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi Coupe of stel zelf een nieuwe vraag.