Audi A4 1995: ramen

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

hallo

zit er in een a4 van 1995 ook voor bereiding voor elektrice ramen ik heb nu raam slingers
en ik heb sinds kort steeds het gevoel dat ik een heeeeel klein tikje in de motor hoor stelt niet heel veel voor maar soms tikt die even en dan 2 sec weer niet en als ik beetje gas hou is het redelijk weg

mvg henk.

henkkkk

Geplaatst door henkkkk (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

E-ramen passen, met gehele binnenplaat uit de deuren van een sloopauto van voor 1996 halen, inclusief bedrading en schakelaars. Zelf zou ik er niet aan beginnen, veel te veel werk. Slingertje is toch maar uiterst betrouwbaar.

Tikken; kan een klepstoter zijn, worden ze oud mee.

Wat voor olie gebruik je en hoe lang zit het er in?

henkkkk (0), 16 jaar geleden

[quote=audia4]E-ramen passen, met gehele binnenplaat uit de deuren van een sloopauto van voor 1996 halen, inclusief bedrading en schakelaars. Zelf zou ik er niet aan beginnen, veel te veel werk. Slingertje is toch maar uiterst betrouwbaar.

Tikken; kan een klepstoter zijn, worden ze oud mee.

Wat voor olie gebruik je en hoe lang zit het er in?[/quote]
hallo


gewoon 10w40 maar tis maar zo iets eigenlijk de ene dag hoor je het wel en de andere dag heb je er geen last van best wel apart maar de motor loopt en trekt verder perfect en zit net vorige week andere olie op de beurten heefd ie wel op tijd gehad allemaal

mvg henk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.