394 bezoekers online

Audi 80 1994: Ruitenwissermotor

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2, Vermogen (kw): 85

Ik heb een Audi 80 cabrio met defecte ruitenwissermotor. De vraag is, is de ruitenwissermotor van een AUDI 80 sedan dezelfde als de cabrio versie?? Want nieuw zijn die niet meer te krijgen om te vervangen.

delijn

Geplaatst door delijn , lid sinds 10 jaar geleden

9 Reacties

0

Beste antwoord, geplaatst door Audi A4 ever, 2 maanden geleden

De motor is mogelijkerwijs hetzelfde, als het mechanische deel afwijkt kan je altijd enkel de motor vervangen. Je moet toch de hele zooi demonteren.

0

ferdinand, 2 maanden geleden

Zoek op de Onderdelenlijn.Wellicht vind je daar wat..
Ferry

0

delijn, 2 maanden geleden

bedankt voor de tip maar ook niet bij onderdelenlijn. Audi 80 Cabrio is al geen courante auto en onderdelen worden niet meer geproduceerd. Sommige van onderdelen zijn gerelateerd aan de Coupé of de Audi 80 sedan. Die ruitenwisser zit ver weg onder de voorruit en moeilijk te zien. Vandaar de vraag of iemand weet of het dezelfde zijn van de sedan. Dan ware dat veel makkelijker want daar zijn er nog wat van en moet ik niet twijfelen voor de aankoop.

0

kaleido 1, 2 maanden geleden

Ik weet het niet zeker , maar waarom zouden ze in een cabrio een andere zetten als in een sedan , auto is verder technisch hetzelfde .

0

delijn, 2 maanden geleden

Dat dacht ik ook, maar veel zaken ervan zijn ook afwijkend, daarom mijn twijfel. Maar je kan gelijk hebben. Misschien is er ergens een ervaringsdeskundige?

0

delijn, 2 maanden geleden

Ondertussen heb ik een ruitenwissermotor kunnen kopen uit de aanbiedingen. Toch had ik willen lezen of Audi 80 sedan en cabrio identiek zijn op het gebied van ruitenwissermotor..

0

ferdinand, 2 maanden geleden

Lezen,waarom? Je kan het nu toch zien!
Ferry

0

delijn, 2 maanden geleden

Ik heb een ruitenwissermotor van een audi 80 cabrio op de kop kunnen tikken voor mijn cabrio. Dus dat is ok, toch had ik willen weten of deze ruitenwissermotor identiek dezelfde is als die van de audi 80 sedan. Veel onderdelen van de 80 sedan en de 80 cabrio wijken af van elkaar.
Ik heb er geen van een sedan waardoor ik niet kan vergelijken.
Een ervaringsdeskundige?

0

delijn, 2 maanden geleden

Beste Audi A4 ever, dat is duidelijk, bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.