Audi 80 1994: Schuifdak werkt niet goed

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: ABT, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 66

Als ik mijn originele schuif-kanteldak wil openen dan stopt hij onverwacht en als je de drukknop dan weer een keer indrukt gaat hij weer verder. Af en toe zet ik het contact uit en dan weer de drukknop bedienen lukt het ook wel eens (misschien toeval)
Wie weet hoe we dit kunnen oplossen. Volgens mij moet er ergens een relais zitten die het schuifdak bediend of misschien is er kabelbreuk of slecht contact. Wie heeft hiermee ervaring en hoe kan ik dit het beste oplossen.

peter sr

Geplaatst door peter sr (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 4 jaar geleden

Bij voertuigen van deze leeftijd kan het van alles zijn. Mogelijk schuift het dak te zwaar waardoor de beveiliging ingrijpt. Vaak is het smeer of roestvorming wat het dak minder gangbaar maakt.

Controleren en of de hemel demonteren en onderhoud uitvoeren.......

Grt. Paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.