Audi A4: Slot vervangen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine

Hi allemaal,

Een vriend van mij had onze audi geleend en de sleutel op de stoel laten liggen terwijl hij even zijn huis inliep. De auto is toen gestolen. Dat was 8 maanden geleden en vorige week belde de politie dat de auto weer is gevonden (4 straten verderop, woon in Amsterdam).

Omdat de dief nog steeds een sleutel heeft wil ik nu het contactslot en slot van deuren en kofferbak vervangen. Heeft iemand een goed adresje (liefst Amsterdam en omgeving) waar dit voor een redelijke prijs kan? Of een website waar ik de sloten kan bestellen? Via via kom ik dan nog wel aan een monteur die het kan vervangen.

Alvast veel dank!

groet,
Jonathan

Jordane43

Geplaatst door Jordane43 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 9 jaar geleden

[quote=Jordane43]waar dit voor een redelijke prijs kan?[/quote]
Een redelijke bedrag is op dit vlak niet van toepassing gezien nieuwe sloten niet goedkoop zijn.
Miss. toch de oude sleutel zien terug te krijgen met hulp van de politie....

Gr. paul

Jordane43 (0), 9 jaar geleden

Hi paul,

Dank voor je reactie. Dat is helaas geen optie. Ik heb het al gevraagd maar de politie doet hier niets aan (auto staat al op het depot en ze besteden hier geen tijd of mankracht aan). Ik moet de sloten dus vervangen. Ik zou kunnen overwegen om het contactslot niet te doen als dat een hoop uitmaakt in de prijs. Alles tot 5 a 600 euro (inclusief montage) vind ik nog de moeite waard. Die vriend van mij betaalt mee aangezien hij anders een nieuwe auto zou kopen. Als je dus suggesties hebt, heel graag.

Txs

Hans4040 (335) PRO, 9 jaar geleden

Dan is de sloop misschien een optie..haal daar een complete set.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.