Audi A4: Start niet na verwijderen dashboard

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Mijn Audi A4 (Type B5) start niet meer na het verwijderen van het dashboard en middenconsole. Het stuur en contactslot zit nog gewoon in de Auto. Bij het omdraaien van de sleutel gaan de lichtjes gewoon branden, ook klikt er een klik vanonder de motorkap. Toen het dashboard er nog in zat startte de Audi gewoon. Het ligt ook niet aan de accu want met startkabels slaat ie ook niet aan. Wie weet wat er aan de hand is?

Dank bij voorbaat!

mercedes190

Geplaatst door mercedes190 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mercedes190 (0), 9 jaar geleden

Even een update: De 'klik' die je hoort vanonder de motorkap komt van de startmotor, tot daar krijgt deze dus gewoon stroom. Het zou wel heel toevallig zijn als de startmotor kapot is, maar ik begin te vermoeden van wel. De auto staat ook al een paar weken stil.

P. Kelder (0) PRO, 9 jaar geleden

[quote=mercedes190]Het zou wel heel toevallig zijn als de startmotor kapot is, maar ik begin te vermoeden van wel. De auto staat ook al een paar weken stil.[/quote]
Je kunt even een tik op de startmotor geven om het e.a uit te sluiten.

Gr. Paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.