Audi Q4 e-tron 2021: software update

Bouwjaar: 2021, Brandstof: Elektriciteit, Motorcode: EBJ

mijn auto heeft tijdens reguliere onderhoudsbeurt een software update gehad, Dit proces is gestart op 13 juni.
tot op de dag vandaag heeft garage De Waal in Gorinchem, geen kans gezien de updates en de bijbehorende reparaties te voltooien. ik hoor al 6 weken lang dat ze hun uiterste best doen, en niet weten wat de oorzaak is. het betreft een audi Q4 met ca 39000 km op de teller van 18 mnd oud. Vanaf eerste dag in garage heb ik A3 als vervangwagen gehad.
Na ruim 6 weken nog niet duidelijk wanneer auto gereed is! De Waal weigert een gelijkwaardige vervangauto ter beschikking te stellen. gedurende deze periode staat auto onbeheerd, niet afgesloten op openbare parkeerplaats!
Wanneer gevraagd wordt om de betreffende auto in te ruilen, geeft de directeur van de Waal Gorinchem een absoluut onacceptabele inruilwaarde!
Daarna contact opgenomen met klanten service van Audi Nederland. Dit is helemaal een lachertje. reageren niet eens, na nieuwe mail en derde telefoongesprek krijg je iemand van back office te spreken. Weet niets van dossier en gaat informatie inwinnen. Komt met conclusie dat moeilijke situatie is! volstrekt onacceptabel en niet capabel om problemen op te lossen. waarschijnlijk geen mandaat om problemen op te lossen.
kortom Audi is geen A merk en de klanten service is nog minder dan een D merk!

bvdschuit

Geplaatst door bvdschuit (0) PRO , lid sinds 10 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi Q4 e-tron? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 (800) PRO, 10 maanden geleden

De problemen met de software kan de dealer niet voor je oplossen. het noemen van namen is hier ook niet echt relevant. Dit is een probleem voor de importeur en de fabriekant, en als ze een softwarematige oplossing moeten zoeken is dit (ook bij andere merken) vaak een tijdrovend iets. Dat ze je op enige wijze tegemoet zouden moeten komen is iets van te zeggen, maar dat zul je met de dealer/importeur moeten uitvechten en is geen discussie voor dit forum. Kortom, vervelend, maar je bent niet de enige.

check

Beste antwoord, geplaatst door Moderator Problemcar (95) PRO, 10 maanden geleden

Je kan misschien de BOVAG inschakelen.
Dit is inderdaad geen onderwerp voor dit forum en ik verklaar dit topic dan ook beëindigd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi Q4 e-tron of stel zelf een nieuwe vraag.