Audi A4: startblokering hapert

Bouwjaar: 1995

Deze auto is af fabriek voorzien van startonderbreker d.m.v. transponder in de sleutel. Nu heb ik het probleem dat deze soms niet werkt. Als ik de auto op contact zet dan moet normaal gesproken het lampje op het dashboard (sleuteltje) na een paar sec. uitgaan. Soms gebeurd het echter dat het lampje gaat knipperen, als ik dan start, dan start de auto maar slaat af na een paar sec. Met de reservesleutel heb ik soms het zelfde probleem.

Wie weet hier misschien een oplossing voor ?

Enrico2710

Geplaatst door Enrico2710 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

barrichello (0), 19 jaar geleden

Beste Enrico,

De ring om het contactslot die de code uit de sleutel leest gaan wel eens stuk. Heb je ook een fout melding in de computer??

Groetjes Dennis

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Kabeltje van deze uitleesring naar de unit gaan wel eens kapot waar het stuur verstellingsmechanisme op scharniert/schuift. ( unit zit rechts van het stuur in de halfronde balk van het dashboard)

Ruud10638 (0), 18 jaar geleden

Ik had daar ook last van en het bleek dat hiervoor een aantal jaren geleden een modificatie is geweest. Lag aan een kabeltje van een paar gulden. Bij mij heeft de audi dealer het bij een beurt opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.