Audi A4: startonderbreker

Bouwjaar: 1997

Ik heb het volgende probleem.

de auto start en valt vervolgens na een paar seconden weer uit en gaat het voorgloeilampje knipperen.Dit gebeurt iedere keer nadat de auto bij de dealer op de computer aangesloten is geweest en de storing is gereset.

Kort samengevat kan ik weken rijden zonder start problemen als het lampje knippert,laat ik vervolgens het lampje uitschakelen bij de dealer valt de auto de eerst volgende keer dat ik start weer een keer uit en gaat het lampje weer knipperen.

derijk

Geplaatst door derijk (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Welke storing resetten ze dan???

Als je die niet oplost houd je deze ellende dus.

derijk (0), 19 jaar geleden

in de computer staat dat er een communicatie fout is geweesd tussen sleutel en contactslot (sporadisch) Nogmaals als het storingslampje knippert is er niets aan de hand met starten,maar zodra deze wordt gereset heb ik binnen de kortste keren weer een eenmalige motoruitval en gaat het lampje weer knipperen.

webro (0) PRO, 19 jaar geleden

ring c.s. vervangen (ring is van startonderbreking)
alles resetten probleem opgelost

gr

derijk (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor je tip paul! alleen zit ik met hetvolgende,het probleem doet zich totaal niet voor als het lampje knippert het lijkt mij dat het dan niet de ring van de start onderbreker kan zijn omdat het probleem zich dan vaker zou moet voordoen.

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

1x is genoeg om het lampje te laten knipperen totdat hij gereset is. Bij dit type hoeft het overigens niet de uiteleesring te zijn, het kan ook dat het kabeltje tussen de uiteleesring en het controlekastje kapot of gammel is, daar waar de stuurverstelling scharniert.

derijk (0), 19 jaar geleden

Harry ook bedankt voor je reaktie.Ik ga morgen het kabeltje vervangen hoop dat het dan over is.Ik blijf het raar vinden dat je weken kan rijden en starten MET en knipperend lamje zonder dat er iets aan de hand is en als ik de storing laat resetten dan binnen de kortste keren de auto 1 x niet goed start.

derijk (0), 18 jaar geleden

Het was i.d. het kabeltje van de startonderbreker die het ptobleem veroorzaakte

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.