Audi A6: stroomverlies

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19 tdi

heb een a6 staan waar de batterij van leegloopt wagen heeft een stroomverlies van 750MA bij audi dealer laten uitlezen maar niets gevonden dan heb ik de zekeringen een voor een er uitgehaald en bij zekering nr 15 is er geen stroomverlies meer bij die zekering staat kombigerat, klimaanlage wie weet waar ik dit probleem moet zoeken

peter8797

Geplaatst door peter8797 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Meestal zijn het naderhand ingebouwde toestanden die de oorzaak zijn; carkitjes en navigatiesystemen winnen de top op dit gebied.

En die zou wel eens achter zekering 15 kunnen liggen; die inbouwklanten sluiten alles zomaar ergens aan waar zij denken dat het goed is.

Oftewel, dat eerst checken.

peter8797 (0), 16 jaar geleden

er zit een carkit in die heb ik al losgekoppeld zonder resultaat en de navigatie is origineel en ook al losgekoppeld

Hans4040 (355) PRO, 16 jaar geleden

Dikke audioversterker achterin?

peter8797 (0), 16 jaar geleden

neen er zit niets in het is een gewoon originele wagen

Hans4040 (355) PRO, 16 jaar geleden

blijft er geen lampje branden in kofferbak of handschoenenkastje? Of onder de motorkap

peter8797 (0), 16 jaar geleden

ook niet de meest voorkomende dingen denk ik dat ik al geprobeerd heb ik denk dat we het iets verder moeten zoeken maar ik weet zelf niet goed meer waar

peter8797 (0), 16 jaar geleden

is er niemand die mij kan helpen waar zekering 15 voor dient of iemand die een elec schema heeft voor deze wagen

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

combigerate is verantwoordelijk voor het open dicht verhaal, de lampjes in de deuren, de binnenverlichting en de ruiten.

Klima spreekt voor zich, paneel uitbouwen, steker er uit en kijken of er nog steeds 3/4 amp loopt. Zo nee, hoera gevonden, ander paneel halen.

Combigerate zit onder de mat bij de bestuurdersstoel, deze willen door overlopen van de waterbak wel eens natte voeten krijgen. Meestal heb je dan ook spook problemen met het afsluiten of ramen.

peter8797 (0), 16 jaar geleden

ik heb het paneel er ook al uit gehad en losgekoppeld net als de combigerate maar het blijft het zelfde maar ik heb net gemerkt dat de ruitenvegers voor heel langzaam gaan en zelfs blokkeren als ik het contact af zet en terug op gaan ze weer verder maar daar het zelfde verhaal als ik stekker uit trek blijft het stroomverlies nu had ik een probleem gelezen over de a3 met ruitenwisser na inbouwen van xenon en deze wagen heeft er ook sinds een half jaar maar het probleem doet zich nu pas voor zou dit daar ook mee te makenkunnen hebben

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.