Audi A4-Avant: Taal MMI (A4 zonder navigatie) instellen in het Nederlands ?

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine

Hallo,

Mijn vader (75 jaar) kocht in januari van dit jaar (2009) (van z'n laatste spaarcentjes ;-)) een nieuwe Audi A4-Avant Pro Line, zonder navigatiesysteem.

Nu blijkt dat de display van de MMI (het informatiescherm) alleen in het Duits en Engels te zijn in te stellen en die talen zijn niet z'n sterkste kant. Ik heb het voor de zekerheid nagegaan, en het klopt dat Nederlands niet is in te stellen. Mijn vader is al terug geweest naar de dealer, maar die zeggen dat er geen software-update voor dit type beschikbaar is met de Nederlandse taal, m.a.w. hij zal daarmee moeten leren leven. Er schijnt wel een update met de Nederlandse taal te zijn voor dezelfde Audi MET navigatiesysteem.

Weet iemand of dit verhaal juist is, en of dat met andere type Audi's ook is ?
Ten tweede, als dit verhaal niet klopt wat kan mijn vader dan richting dealer het beste doen of weet iemand het onderdeelnummer van de juiste update ?

met dank !

Groet, Ben

bcty01

Geplaatst door bcty01 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

erwinvn (0) PRO, 14 jaar geleden

Helaas is er voor de systemen zonder nav nog geen nederlandse taal.

Mij niet bekend of hier een update voor leverbaar is

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.