Audi A4-Avant: Uitslaande meters & knipperende binnenverlichting Audi A4 1.6 Av

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo,

Ik heb een audi a4 avant 1.6 uit 2001. Sinds enkele weken knippert de binnenverlichting en dansen alle meters in het instrumentenpaneel. De meters dansen en de kilometerstanden knipperen maar de lampen in het instrumentenpaneel kunnen wel constant branden (bv dat de buitenverlichting aanstaat).

Het gekken is wel dat als de auto warm is niets valt waar te nemen..... Hij geeft alleen deze problemen bij een koude start. Ik ben met dit probleem naar de audi-dealer geweest maar omdat mijn auto dan inmiddels warm is, kunnen ze het probleem niet zien. De computer geeft ook niets weer. Vorige week heb ik alle zekeringen vernieuwd en alle contactpunten ingespoten met een ontvochtigingsspray.

Al het bovenstaande helpt niets. Ik hoorde van mijn garage dat deze adviseren om het hele instrumentenpaneel te vervangen. Een collega zegt echter dat ik beter eerst kan kijken of de massa wel goed is. Maar waar zit dit en heeft iemand nog andere suggesties voordat ze het gaan vervangen en ik nog steeds met hetzelfde probleem zit.

Alvast Bedankt!

Groeten,

Brian

bbakhuizen

Geplaatst door bbakhuizen (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

yves.vriens (0) PRO, 16 jaar geleden

intrumentenpaneel stuk deze maken die www.actronics.nl
is een ziekte kost +-120euro

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.