Audi 80 : verholpen !!

Hallo mensen met een audi 80 inj. 2 liter.
Ik had laatst problemen met moeilijk starten en afslaan motor tydens stoppen . Maar dat heb ik dus al gevonden n.l . Scheur in rubber inlaat spruitsuk. Heb ik gewoon dicht gekit en afgeplakt met tape . En ja hoor nu loopt perfect.P.S had ik dus zelf gevonden probleem . hahahahah maar bedankt. De groetten AUDI OETJE. Alleen nog die benzine pomp lawaai nog......!!!????

oet

Geplaatst door oet , lid sinds 16 jaar geleden

10 Reacties

P. Kelder PRO, 16 jaar geleden

gekit? ruud.. mocht het weer niks kosten? nou!! tot volgende week maar weer! kun je nog een keer de boel opereren.

paul,

jan5047 PRO, 16 jaar geleden

Als je pomp veel lawaai gaat maken zal hij binnekort de geest geven of wel geen druk meer leveren, je bent gewaarschuwd door de pomp zelf
succes jan

nf23, 16 jaar geleden

Gefeliciteerd !.
Vacuumdruk is hoog, ik zou toch die E80,- aan de vrienden van vag geven voor een nieuwe. De pomp is niet erg, maken vaak herrie, wordt pas verontrustend wanneer het erg wordt of varieert. Probeer een een paar borrelglazen ATF olie in de tank te gooien, is goed voor de pomp, en misschie wordt het minder.

Santa, 16 jaar geleden

Winterschilder...?

Santa, 16 jaar geleden

http://img51.imageshack.us/img51/3699/wi..." border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" />Zo is het!

P. Kelder PRO, 16 jaar geleden

indien zijn advies? lijkt te mislukken en dat zit er dik in, kan men de rekening indienen bij meneer willemsen TOCH ? mag aannemen dat je weet waar je over praat? en de vraagsteller niet op een verkeert spoor weet te zetten.

opmerkelijk is dat met een ATF-2 olie slijtage kan worden weggenomen?

ook wilde ik graag enkele pompen bij jou bestellen, deze passen mij wel voor 80,- stuk.. bij het goedkoopste adres van nederland moet ik nog steeds 175,- betalen dus vandaar mijn verzoek tot leveren....

paul,

sytze PRO, 16 jaar geleden

Erik wat is dat? Dat is nieuw voor mij! Als de lagers uit de brandstof pomp liggen zijn ze toch versleten? Neem me niet kwalijk maar ik vind het een mooi fabeltje. Denk er wel om Erik, dat dit door tientallen mensen gelezen word. Pas dus op om mensen dingen door de brandstof te laten gooien die daar absoluut niet thuis horen.

Doe mij ff het adres van die pompenboer als je wil.

vr.grt.

Sytze

Santa, 16 jaar geleden

Is Haarlemmerolie nu vernieuwd en heet het nu ATF2...?

audia4 PRO, 16 jaar geleden

ik wil ook ffe een paar van die pompen orderen :-)

Pomp die gilt gaat stuk. En haal meteen de tank leeg en spoel hem als je een nieuwe pomp plaatst. Overlijden van de pomp gaat n.l. vaak doordat er water in de tank zit. (hoort er niet thuis, ik weet het)

Water in de tank komt door condensvorming in de loop der jaren.

Doe je het niet dan heb je kans dat je nieuwe pomp zo weer aan de beurt is.

heinenanja, 16 jaar geleden

Het lijkt mij niet verstandig om atf in jou brandstoftank te doen.
Denk dat de katalisator het ook geen pretje vind.En wat denk je van het injectiesysteem,lijkt mij niet verstandig.Neem vooral geen risico en schaf gewoon een brandstofpomp aan.Atf heeft een totaal andere functie en zeker niet door de brandstof.Groet Hein

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.