Audi A4: Verlichting cockpit en dashboard. A4 avant 2000

Bouwjaar: 2000

Sinds enige tijd heb ik het volgende probleem, alleen als het ong. 5 graden of kouder is. : Als ik de auto koud op contact zet of start dan is de hele verlichting van het cockpitje uit, de toerenteller/sneljeidsmeter/brandstofmeter/watertemp.meter doen het niet de display's van de klok en KM/dag-teller zijn uit of knipperen, maar ook alle rode verlichting in het dashboard en in de hemel (van de luchtroosters/climatronic/kaartleeslampjes e.d)zijn ook uit. Meestal komt dit na enekele kilometers of soms na ong. 30sec. weer terug. Maar laatst was het enkele dagen acher elkaar koud en toen heb ik 3 dagen rond gereden met alles uit. Ik ben al enkele keren bij de dealer geweest en die hebben de accu al vervangen en verder hebben ze nog niets geks kunnen vinden. Nou zou ik denken dat het in het cockpitje zit, maar waarom gaat dan ook die andere verlichting allemaal uit?

joost03

Geplaatst door joost03 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

robm (0), 18 jaar geleden

Ik heb het zelfde probleem, ook nog niet kunnen vinden wat het is. Als ik het instrumenten paneel verwarm met bijv een fohn dat werkt alles weer goed. Ben dus erg benieuwd als iemand hier een oplossing voor heeft. Ps ook een audi a4 uit 2000

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.