Audi A4 1996: versnellingsbak

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1,9 TDI 66kw 1Z

Er lag op de grond onder de auto behoorlijk wat olie,en deze olie lekt uit het koppelingshuis,bij het nakijken heb ik de olie van de versnellingsbak afgelaten en er kwanen 2 stukken metaal uit en olie was er prakties niet meer in ik heb deze dan terug gevuld met nieuwe olie en zolang de motor niet draait lekt er niets de eigenaar klaagde wel al een 2tal dagen dat de 3e versnelling een lichte krets gaf bij overschakelen nu mijn vraag aan de speciallisten op het forum,welke 5versnellingsbakken passen onder deze wagen,of is herstellen van deze bak te doen?

Roger10

Geplaatst door Roger10 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

audia4 (0) PRO, 12 jaar geleden

bak van een sloper en of schadewagen lijkt me de beste, goedkoopste en snelste oplossing. revisie kost een veelvoud.

Roger10 (0), 12 jaar geleden

Het is nie zo gemakelijk om een andere bak te vinden,en deze herstellen is moeilijk,er zit een gat in het koppelingshuis,dit is veroorzaakt door een stuk vaneen syncromeschring dat meegenomen is door het kroonwiel en zo door de wand gedrukt is er zit een gat in van ongev.1cm op1.5cm

audia4 (0) PRO, 12 jaar geleden

Deze bak is totaal los. die kun je rustig aan de weg zetten.

bakken gebruikt vinden is geen probleem:

Zit in VW passat, Audi A4, Audi A6, Skoda Superb. Past allemaal. Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.