Audi A3: versnellingsbak revisie

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,6

Hallo

Ik ben begonne met de demontage van een versnellingsbak want er moet een nieuwe uitgaande as in!! en een sloopbak kan ik altijd nog kopen denk ik tog!!!

Weet iemand misschien hoe ik de 5e versnelling eraf moet krijge?? zit deze erop geperst ofzow?? want eerder krijg je het huis er niet af lijkt mij!!

Kan ik nog meer dinge tegenkomen die tegen zullen vallen?

GRT kevin

kevin12

Geplaatst door kevin12 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 12 jaar geleden

Onderdelen voor een versnellingbak zijn extreem duur..... een nieuwe uitgaande as betekend waarschijnlijk de splain stukgedraaid. Pakkingen en keerrringen kun je niet opnieuw monternen, en er zitten nog een paar kogellagers in die het lostrekken niet fijn vinden. die moet je dus ook vervangen.

Maakt dat een bak van een sloop of een ruilbak van een revisiebedrijf vaak een economisch veel haalbaardere oplossing is. In jouw geval, dit type motor/bak is veel gebruikt in alle vag merken. Let op dezelfde bakcode te krijgen. Aanbod gebruikt spul zou groot genoeg moeten zijn.

kevin12 (0), 12 jaar geleden

heb het nagevraagd hoeveel het zou kosten met nieuwe lagers, as en pakingen en keerringen dan zou ik op de 180 euro komen dus zou niet weten waarom dit economisch niet rendabel zou zijn en de synchomesh zijn nog super gaaf dus dat is ok!!

Magoed ben er al achter hoe die tandwielen eraf moeten dus het is al opgelost zitte gewoon met een soort van moerdop vast!

GRT Kevin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.