Audi A6: vervangen remblokken

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1,9

Ik wil de voorste remblokken van mijn auto vernieuwen. Mijn wagen is met een automatische versnellingsbak heeft dit een probleem bij de vervanging. Mijn vorige auto was van hetzelfde type zonder automaat en daar heb ik ze steeds zelf vervangen.

drareg

Geplaatst door drareg (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

nee hier heb je nog geen problemen mee alleen bij de nieuwste types met electronische handrem kun je ze zelf achter niet vervangen mits je een testkast hebt

drareg (0), 16 jaar geleden

Als ik de wagen opkrik moet ik dan ook de stand van de versnellingshendel veranderen van P naar N. Wanneer je de sleutel uittrekt dan blokkeert de wagen, wilt dat dan zeggen dat de wielen geblokkeerd worden of remt de wagen op de motor?

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

zet de auto in de n stand en op de handrem zorg wel dat je de sleutel in het contact laat zitten anders kan je het wiel niet heen en weer bewegen (horizontaal)

drareg (0), 16 jaar geleden

Ik heb nog een onbeantwoorde vraag hoe wordt technisch de wagen geblokkeerd in de P stand?

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

de versnellingsbak wordt electronisch en mechanisch geblokkeerd is moelijk om dat uit te leggen denk ik maar er zitten electronische kleppen in de bak deze worden bekrachtigd in d p en zorgt ervoor dat de aandrijflijn geblokeerd wordt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.