Audi A4: vliegwiel

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

hallo,

ik zit met het volgende probleem:als de wagen stationair draait voel ik schokken en is de vitessepook mee aan het schudden soms is dit heviger en soms minder.ik heb wel al gemerkt dat ik dit (schudden) heviger is bij warm weer. bij koud of regenachtig weer schud hij veel minder.en als ik de airco aanzet als de vitessepook aan het schudden is is het echt erg.ik begin nu ook al problemen te hebben als ik een tijdje met een zelfde snelheid aan het rijden ben en geef gas om harder te rijden voel ik eerst een terugslag en dan versnelt de wagen.hebben deze problemen iets met elkaar te maken.en wat is volgens jullie het probleem.(vw garage kon het niet met zekerheid zeggen.).dank bij voorbaat.mvg.

maestro21

Geplaatst door maestro21 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

brunello (0) PRO, 14 jaar geleden

motorsteunen

maestro21 (0), 14 jaar geleden

dag brunello,
volgens de garage zouden mijn motorsteunen goed zijn .de garage had mij gezegd als de vitessepook nog eens hard aan het schudden is moet je eens op je ambriage pedaal duwen als dan het schudden gedaan is van de pook zou het zeker mijn vliegwiel zijn.ik heb gedaan wat ze zijden toen de pook aan het schudden was heb ik op mijn pedaal gedrukt maar schudden van de pook bleef hetzelfde.mvg.

Santa (0), 14 jaar geleden

Ik denk dat het 2 massa vliegwiel overleden is.

CARS&MOTORS (0) PRO, 14 jaar geleden

is de turbo wel gangbaar
en de egr niet vervuild
anders ga ik met santa mee
en intrappen van de koppeling zegt niets over de staat van het vliegwiel
de trillingen komen uit de motor en zullen ook met ingetrapte koppeling gewoon aanwezigblijven in de motor
ze zullen alleen meer of minder aan de transmissie worden doorgegeven

maestro21 (0), 14 jaar geleden

dag allemaal,
de turbo werkt goed denk ik .trekt goed op maar af en toe voel ik wel een terugslag als ik gaspedaal indruk om sneller te rijden.en de egr was afgekoppeld toen ik deze liet nakijken hebben egr terug aangekoppeld maar geen verandering.egr slaagt aan en zou normaal werken.WIE WIL MIJ EEN ADRES GEVEN VAN EEN GOEDE GARAGE DIE ECHT ERVARING HEEFT MET VLIEGWIELEN.IK WIL GERUST MIJN VLIEGWIEL VERVANGEN HOOR MAAR IK ZOU GRAAG ZEKER ZIJN ALS JE HOORT WAT MIJ DAT KOST VOOR EEN COMPLETE SET VLIEGWIEL_KOPPELING_DRUKGROEP.IK WOON TE SINT NIKLAAS (9100).LIEFST IN DE OMSTREKEN.MVG.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.