Audi Tt: Vloerbedekking bestuurderszijde nat....

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 turbo 180pk

Hallo,

Veelvuldig is mijn voorruit aan de binnenkant volledig nat (condens) dit krijg is ook niet weg op het moment met de airco ofzo...nu ben ik erachter gekomen dat mijn vloerbedekking aan de bestuurderszijde (het gedeelte voor de stoel) nat is...ergens lekt er dus iets waardoor de auto vochtig blijft.

Weet iemand de oorzaak hiervan en hoe ik dit op kan lossen?

Alvast bedankt!

schumi52

Geplaatst door schumi52 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi TT? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

Verlies je koelvloeistof? Is de aanslag op de ruit vettig? Dan kachelradiatuer (laten) controleren op lekkage.

schumi52 (0), 12 jaar geleden

Koelvloeistof verlies ik niet meer...heb daar wel problemen mee gehad na het vervangen van mijn thermostaat, maar is nu op orde...aanslag voelt ook niet erg vettig aan...

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Kan naar binnenkomen door de doorvoerrubber voor de bedrading achter wissermechaniek of door de deurafdichting of als je cabrio hebt dan ergens door de kap heen.
Niet toevallig kort geleden je voorruit laten vervangen??
Beste is om te gaan sproeien op het voorraam en dan kijken of je water naar binnen ziet komen ergens onder/achter bij de pedalen.

Bertus1251 (0), 12 jaar geleden

Sorry, ik lees het bericht nu net, maar ik heb die problemen ook gehad en het bleek dat de afvoerleiding van de airco verstopt was. Daar komt dat water vandaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi TT of stel zelf een nieuwe vraag.