Audi A6: vrouwen en auto's: audi a6, 10j, econ knop autom aan, airco kapo

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel

Wij hebben een tweede hands audi a6 gekocht paar maanden geleden, en ineens, toen het warme weer aanbrak, viel ons op dat de ECON button continu aan staat en wat je ook probeert, hij is niet uit te krijgen. Na laten kijken door garage: board computer is prima, airco hoefde ook niet bijgevuld te worden. Wat het wel is, wist deze meneer ook niet. Nu gaan wij volgende week op vakantie naar een warm land en zitten we, als gezin, straks in een auto met ARKO ( alle ramen kunnen open) om eerlijk te zijn voel ik daar weinig voor. Wie helpt mij mee denken wat er loos kan zijn, en beter nog: hoe ik/we dit op kan (kunnen) lossen.
Mijn dank is groot.
Eva

eva76

Geplaatst door eva76 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 11 jaar geleden

Indien het lampje ECON brand is de Airco buiten werking...

Gr. paul

primera p11 (0), 11 jaar geleden

Als deze meneer zulke conclusie's trekt zonder iets te weten is het in mijn ogen gewoon een prutser.
Of naar een goede universeel of uit laten lezen bij de dealer.

erik2819 (0) PRO, 11 jaar geleden

Airco vulling laten controleren.

eva76 (0), 11 jaar geleden

Oké dank voor jullie input. Kijk, we hebben de auto nog niet zo gek lang, en zijn door omstandigheden aan de lopende band veel geld kwijt aan auto's. Deze auto leek een goede catch, op dat knopje na dan. Die in eerste instantie niet brandde, maar sinds enkele weken ineens wel. Hij is nagekeken, maar er is niets bijzonders gevonden. Zijn een beetje huiverig voor weer een duur geintje vlak voor we op vakantie gaan. Voel de bui alweer hangen. En na nieuwe distributie riemen is ons geld wel weer opper dan op eigenlijk.

primera p11 (0), 11 jaar geleden

Dan maar een poosje arco,hij rijd er geen meter minder om.

eva76 (0), 11 jaar geleden

Nee dat klopt, maar als je naar Zuid Portugal wilt met 3 kinderen op de achterbank, dan is het wel een he-le lange zit ineens..

martijn v o (0), 11 jaar geleden

Toch even naar de airco specialist, dit kan van alles zijn van een losse stekker, defecte hogedruksensor tot een kapotte compressor.
Ook kan het zijn dat er teveel of te weinig koelmiddel in zit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.