BMW 3-Serie: 16:9 scherm plaatsen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 318

Hallo,

Ik wil een 16:9 scherm plaatsen in mijn 318 E46. Nu zit er een radio/cd speler en daaronder de climaatcontrole unit. Heb ik beide straks niet meer nodig (dus regel ik de temperatuur ook vanaf dat 16:9 scherm) of moet de climaatunit naar onderen. Zo ja, heb ik daar een apart frame voor nodig of kan die op de plek van het bovenste opbergvakje?

Alvast bedankt.

Arjan

[url=http://imageshack.us][img]http://img207.imageshack.us/img207/4346/...[/img][/url]

longdude6634

Geplaatst door longdude6634 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

BMWWillem (0), 16 jaar geleden

Ik neem aan dat je weet hoeveel werk het is?

longdude6634 (0), 16 jaar geleden

Eh nee Willem, daarom vraag ik het eerst even bij de kenners en daarna koop ik zo'n ding. Uit jouw antwoord begrijp ik dat het niet eenvoudig is? De radio-cassette was indertijd zo verruild voor de radio-cd, zodoende verw8 ik niet zo heel veel werk....

Arjan

BMWWillem (0), 16 jaar geleden

Nou, ik zal je eerlijk zeggen dat ik het 1 keer gedaan heb en het was ongeveer anderhalve dag tot 2 dagen werk plus alle onderdelen die je nog moet kopen zoals een kabelboom (ong. 350 euro), navigatie computer, audio/video module, gps antenne en een versterker. Ik zou zeggen, bezint eer je begint.
Het is inderdaad heel mooi maar is het het ook waard, ik denk nl. dat je op het laatst ongeveer 2 tot 2,5 duizend euries kwijt bent

longdude6634 (0), 16 jaar geleden

Willem,

Misschien ben ik niet duidelijk genoeg geweest, het gaat alleen om het plaatsen van het 16:9 scherm en de vraag of ik de climate controle unit moet verplaatsen of niet meer nodig heb.
Navigatie heb ik al.

Arjan

BMWWillem (0), 16 jaar geleden

je bent wel duidelijk maar alleen een scherm DOET NIKS tenzij je al een 4:3 scherm hebt en zo te lezen heb je dat niet want je zegt dat je een radio/cd hebt. Het scherm alleen werkt NIET, dat is nl. geen stand-alone unit, je hebt de audio/video module nodig en je hebt de kabelboom nodig.

longdude6634 (0), 16 jaar geleden

Dat is duidelijk daar heb ik wat aan.

Groeten

Arjan

stefan84 (0), 16 jaar geleden

Dus wat word het nu Arjan ? :)

Stefan

longdude6634 (0), 16 jaar geleden

[quote=stefan84]Dus wat word het nu Arjan ? :)

Stefan[/quote]
Ja dat weet ik nog niet, ik d8 dat als je dit scherm plaatste dat je de climate en radio kon bedienen. Wellicht extra informatie over de boordcomputer was mooi meegenomen geweest. Maar zo simpel is het dus niet.
Dan laat ik het maar overgaan, zo'n scherm kost op de veilingsite al gauw 400,- (cassette) en 500,- (CD-speler).

[url=http://imageshack.us][img]http://img216.imageshack.us/img216/1621/...[/img][/url]

Figuur: 16:9 scherm met cassette

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.