BMW 3-Serie: 320D E46 Gaat in noodloop bij 130km/uur

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 100kw e46

Auto gaat regelmatig tot 130km/uur prima maar wil dan niet harder. Laat ik hem een paar keer terugvallen onder de 100 dan is het ineens verholpen. Bij uitlezen geen storingen gevonden.

outlet2

Geplaatst door outlet2 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Waar lees je mee uit?

outlet2 (0), 13 jaar geleden

Bij de bmw dealer uit laten lezen. Deze zeggen echter dat ze het niet weten en een voor een dingen willen gaan vervangen.

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Ik zou eerst eens rijdend gaan uitlezen en de diverse parameters eens vergelijken met wat ze moeten zijn.
Zoals turbodruk, inspuithoeveelheid en dergelijke.

outlet2 (0), 13 jaar geleden

Heb ik zojuist een afspraak voor gemaakt. Kan pas volgende week terecht maar ik hou je op de hoogte. Bedankt alvast voor het meedenken!

outlet2 (0), 13 jaar geleden

Auto rijdend uitgelezen..... Turbodruk veel te hoog en oorzaak volgens monteur is een kapotte turbodrukregelaar. Allerlei andere dingen getest en doorgemeten en allemaal goed bevonden. Deze week nog gaan ze proberen de regelaar te vervangen. Ben benieuwd.........

mumi68 (0), 13 jaar geleden

kijk ook eens naar de luchtmassameter

outlet2 (0), 13 jaar geleden

De turbodrukregelaar vervangen en probleem opgelost! De 320D rijdt weer als vanouds. Hartelijk dank allemaal voor het meedenken. Kosten overigens slechts 100 euro bij Covast Garagebedrijf in Strijen. Complimenten voor deze monteurs.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.