BMW Z3: aansluiten/inbouwen ampèremeter in een BMW Z3 1.8 1996

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1776

Hallo,

Hoe kan ik het beste een ampèremeter aansluiten op het electr. circuit van mijn Z3? Ik kom niet helemaal uit de Engelse beschrijving.
Het betreft een ampèremeter van het merk "AutoMeter" met een schaalverdeling van -60 - +60.
Alvast bedankt voor de informatie.

M.vr.gr.
Rob43

Ps.: eventueel reacties via email.: robpetra@upcmail.nl

Rob43

Geplaatst door Rob43 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW Z3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Hoezo wil je een ampere meter aansluiten?!
Heb je een lekstroom?,of gewoon voor de lol aansluiten?Dan niet doen!

Rob43 (0), 16 jaar geleden

[quote=ricky]Hoezo wil je een ampere meter aansluiten?!
Heb je een lekstroom?,of gewoon voor de lol aansluiten?Dan niet doen![/quote]
Ik ben van plan mijn Z3 te gaan tunen. Dit doe ik o.a. met reeds gekochte meters (vacuum, oliedruk en amperemeter) plus rolbeugels ed.
Vraag; WAAROM zou ik de amperemeter niet inbouwen en aansluiten? Is het zo moeilijk dan? Er zitten toch in veel meer auto's amperemeters?
Ik hoor het wel.

Audifreak763 (0) PRO, 16 jaar geleden

En wat hen je aan een ampèremeter in een (getunede) auto? Dat heeft geen enkele high-tech (race)auto meer. Bovendien is het vragen om problemen met de al aanwezige electronica.

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=Audifreak763]En wat hen je aan een ampèremeter in een (getunede) auto? Dat heeft geen enkele high-tech (race)auto meer. Bovendien is het vragen om problemen met de al aanwezige electronica.[/quote]
Mee eens,hooguit een voltmeter of oliedruk/temperatuurmeter,maar geen amperemeter,heb je helemaal niets aan,dit moet in serie worden aangesloten met je systeem,maar met een beetje radio en versterker zit je al gauw op de 70 ampere,dan nog de verbruikers van de auto erbij,dat trekt jouw meter niet,gevolg is vragen om problemen.

Rob43 (0), 16 jaar geleden

OK. Ik begrijp het. Ik ga uitkijken naar een Voltmetertje. Bedankt voor de opmerkingen. Het inbouwen van de amp. meter gaat wat mij betreft NIET door.
Ik ben overtuigd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW Z3 of stel zelf een nieuwe vraag.