BMW 5-serie 2010: ACC radar sensor past niet bij montage beugel

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Heren,

Ik ben bezig met het monteren van de ACC radarsensor voor de active cruise control bij een bmw 5 serie F10.
Deze auto was origineel voorzien van active cruise control, maar de sensor was uitgebouwd.
Nu wil ik deze sensor terugplaatsen maar op de een of andere manier past het niet. De beugel voor de sensor zit veelste schuin, de sensor zou volgens mij ongeveer waterpas op de auto moeten zitten. Om dit voor elkaar te krijgen zou de steun voor de onderste bumperbalk uitkomen en dat is niet correct en klopt niet met de bevestiging.
Ik snap dus niet waarom het geheel niet past. De onderste bumpersteun is het model zonder M pakket, de ACC beugel is degene voor een normaal pakket dus geen M pakket en zoals ik kan zien is er voor de bumperbalk geen verschil tussen normaal en M pakket. Alles lijkt dus in orde maar komt toch niet overeen, het zou naar mijn weten plug en play moeten zijn.
Iemand ideeën?

. . .
petervk

Geplaatst door petervk (0) , lid sinds 9 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (2120) PRO, 9 maanden geleden

Heeft de auto schade gehad en zitten er gewoon niet de juiste onderdelen op de auto ?

petervk (0), 9 maanden geleden

Of de auto schade heeft gehad weet ik niet. Maar alles ziet er recht uit en lijkt mij ook niets aan mis te zijn. Maar of de juiste onderdelen erop zitten of wat het probleem kan zijn is eigenlijk de vraag die ik hier stel. De zaken die ik heb gecontroleerd die kloppen, welk onderdeel zou er nog meer anders kunnen zijn wat dit zou kunnen veroorzaken?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.