BMW 3-Serie: Alarm gaat zomaar af

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 318i M40

Hallo laast ging s`nacht mijn alarm ineens af, er zit een standaart alarm van bmw in, vanmiddag ging hij weer af, toen ik de deur van het slot hield en weer op slot deed ging het alarm na 2 minuten weer af en daarna nog een keer, iemand een idee wat dit zou kunnen zijn?

Waar zitten de alarmpunten eigenlijk, ik heb alleen onder de motorkap een verklikker gevonden zijn er nog meer?

romalex

Geplaatst door romalex (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

19 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Kun je het alarm wel nog uitzetten ?

De module zit geloof ik onder de stuurkap ( kap die boven je knieen zit )

romalex (0), 14 jaar geleden

Ja ik kan het nog uitzetten, door de auto van slot te halen en weer op slot te doen/

romalex (0), 14 jaar geleden

help help help word gek van het alarm gaat om het half uur af, heb de stuurkap los maar kan niks vinden, hoe ziet die module er ongeveer uit?

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Je kan ook de sirene even afkoppelen, als je de unit van het alarm afhaald, heb je kans dat de motor niet meer start.. ( start-blokkering )

romalex (0), 14 jaar geleden

Oke de sirene zit onder de accu, kan ik daar gewoon de stekker uittrekken?

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Ja hoor..Probeer het maar eens.

romalex (0), 14 jaar geleden

Nou er zit een vaste kabel aan die krijg ik er niet af, weet je zo hoe die module eruit ziet? dan probeer ik wel ff of hij zonder ook start, zo niet sluit ik hem weer aan

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Heb ze al vaker gezien onder de kap bij het stuur, dus die boven je knieen, een zwart kastje met een hoop draden eraan..Als je daar niks vind, zou je eens achter je dashbord kastje kunnen kijken.

GJBAutos (0) PRO, 14 jaar geleden

Als je de sirene loshaalt gaat het alarm ook af. Normaal zit daar een batterij in. Gaat wel automatisch uit natuurlijk :)

gr Martin

romalex (0), 14 jaar geleden

Hmm wat is nou het handigste om te doen?

GJBAutos (0) PRO, 14 jaar geleden

Je kunt de sirene los halen/los knippen (draden 1 voor 1) en hem uit laten loeien, als je dat maar niet bij mij in de straat doet. Daarna het alarm eruit halen of laten halen. Veel van die alarm systemen hebben een slotje erop zitten zodat je ze kunt uitschakelen. Als je de sleutel er nog bij hebt kun je dat proberen, maar meestal is het sleuteltje verdwenen na verloop van tijd.

gr Martin

romalex (0), 14 jaar geleden

Ik zal het niet hier in de straat doen:P ik zal deze week wel even langs komen misschien dat je me er even mee kunt helpen?

GJBAutos (0) PRO, 14 jaar geleden

Het makkelijkste is gewoon het alarm eruit halen. Das ook niet zoveel werk als je het vaker hebt gedaan. Wij doen dat bijna altijd met autos van de leeftijd die jij hebt. Heb je een afstands bediening erbij zitten?

gr Martin

romalex (0), 14 jaar geleden

Ja gewoon eruit met dat lawaai ding, ik heb er geen afstand bediening bij zitten.

Groet Alex

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Je kan de sirene ook even vol pur laten lopen als er een batterij in zit :)

GJBAutos (0) PRO, 14 jaar geleden

Ja kan ook. Alleen die auto staat vlak bij mij voor de deur.

gr Martin

boedha13 (0), 13 jaar geleden

ik heb een 730i. had vannacht hetzelfde probleem. alarm ging af,kreeg em niet uit. heb geen afstandsbediening.
de bmw dealer gaf aan dat ik nu een probleem heb,want ookal zou ik het kastje vinden en de draden loskoppelen,dan had ik nog de kans dat ik de auto niet kon starten,een andere oplossing wist hij niet.

ik heb de minkabel eraf gehaald vannacht en vanmiddag weer geplaatst. rode ledje ging weer gelijk branden,maar heb gelijk met de sleutel in het portiersslot zitten draaien en het reageerde. lampje ging uit. daarna proberen te starten,Yess,dat wou weer. Dus nu draai ik de deur 1x naar rechts op slot,zodat het alarm niet geactiveerd is...
wat heb je er ook aan als dat ding al 2 uur joelt in de straat en er reageert toch niemand op!!

als dit niet zou werken had ik de plus en min pool een paar seconden tegen elkaar gehouden,en dan hopen dat de computer zo geresset is, dat het alarm ook weer goed zou zijn....

suc6

romalex (0), 13 jaar geleden

Ik heb het alarm er laten uit halen.

Gr Alex

rickgilze (0), 13 jaar geleden

alarm zou max 30seconde mogen loeien (wetgeving) kastje zou bij origineel e36 alarm achter dasbord kastje zitten, niet in de module rack (waar ander computers wel zitten) maar rechts tegen spat scherm (net boven speaker) en wanneer je klasse 3 of hoger van alarm heb, is t dom om sirene kabel door te knippen! Er zit n batterij in dat ding! En alsnog gaat je sirene af! Bij n 7serie ligt ie onder de achterbank? Dacht ik!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.