BMW 3-Serie: Angle eyes lamp vervangen

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel

Heb hier een 320 staan met een lamp van de angle eyes stuk nu heb ik het is bekeken maar ik zie nog niet hoe de de lampunit van dit stadslicht te vervangen heeft iemand hier ervaring mee zit de lamphouder boven of onder in de koplamp, moet de koplamp eruit om hiebij te komen, heeft iemand hier ervaring mee? Ik heb op AMT forum al gelezen dat je het je het lampje wel los kunt vervangen, is wel speciaal, en anders de komplete stadslicht unit kunt vervangen kost ongeveer
30 euro origineel.
gr.frans

franstops

Geplaatst door franstops (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

GJBAutos (0) PRO, 11 jaar geleden

Lampje lijkt op een oudewets fiets lampje, je kunt er een 5 watt uitvoering van krijgen, orgineel zit er een 10 watt lampje in, deze lampjes zijn los moeilijk te krijgen.

gr Martin

franstops (0), 11 jaar geleden

Vandaag de lampunit van de angle eyes vervangen hiervoor moet je het voorste deel van het modderscherm verwijderen dan kun je er goed bij unit zit in een zwart kastje onder de lampen.
Vraag opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.