BMW 7-Serie: antenne

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 35i

hallo

ik ben op zoek naar de antenne kabel van een bmw 735i aut e65 heb al achter de radio gezocht en links achterin maar kan het niet vinden kan iemand mij helpen? hij heeft ook navigatie.

pietje9098

Geplaatst door pietje9098 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 7-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

bmwf1 (0) PRO, 17 jaar geleden

links achterin achter het binnenlichtje (C-stijl)

arnoud (0) PRO, 17 jaar geleden

he gert bedankt voor je berichtje maar ik heb geen binnenlichtje in de c stijl alleen in de het midden van de hemel twee en een midden boven in de koffer bak maar in de c stijl zit wel een antenne maar als ik die er af haal blijft het radio signaal even sterk het lijkt meer op een telefoon antenne

bmwf1 (0) PRO, 17 jaar geleden

zit er links wel een regeleenheid? ter grote van een lunchboxje en metaal van kleur, zoja dat is de antenne versterker van de diversety antenne dus deze regelt alle antenne signalen (3 antennes fm en telefoon en tv en gps)

marcel6952 (0) PRO, 17 jaar geleden

7 serie e65 heeft meerdere antenne's, deze zoeken de beste frequentie's van elkaar, voor geruisloos overschakelen, zodat je altijd optimale ontvangst hebt.

waarom heb je de kabel nodig?? ga je er iets vanaf pakken??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 7-serie of stel zelf een nieuwe vraag.