BMW 3-Serie touring 3.16: autoradio

Bouwjaar: 1994

We hebben onlangs deze auto gekocht en we hebben de juiste code gekregen voor de (originele) autoradio. Als we de radio aanzetten komen er op de display meteen 4 streepjes te staan. We kunnen intikken wat we willen maar de radio reageert nergens op. hij pakt geen code of niks. Heeft iemand een oplossing voor dit probleem? Alvast heel hartelijk bedankt!

microlina

Geplaatst door microlina (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

bmw-ton (0), 18 jaar geleden

Hallo,

Als je het contaktslot op de 1e stand zet en de radio aan komen er 4streepjes in het scherm nu moet je wachten tot de streepjes weggaan en er CODE komt te staan en dan pas de code invoeren

Als er 3maal de verkeerde code (dus ook voordat er code staat)is ingetoetst komt er 45 min wachttijd bij,De wachttijd gaat alleen weg als de radio aanstaat en er niets ingedrukt wordt.

Succes Ton

microlina (0), 18 jaar geleden

Ik heb het geprobeerd, maar de streepjes blijven er staan. Ik heb nog niet geprobeerd om hem 45 minuten aan te laten staan. Zal ik eens doen....hopen dat dan het probleem verholpen is.
toch alvast bedankt!

microlina (0), 18 jaar geleden

Hoi, ik heb 45 minuten gewacht en het werkt. De radio doet het. Heel erg bedankt!

bmw-ton (0), 18 jaar geleden

Ik moest het even opzoeken, maar het werkt

Groeten Ton

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.