BMW 3-Serie: bmw 320 td compact 150 pk diesel

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 150 pk

hallo allemaal ik had eenvraag over me bmw die heeft onlangs 8 maanden stil gestaanheb hem een week geledeneruit gehaald ben toen een stuk gaan rijden hij is toen in een noodprogramma gegaan dde en hij lekt diesel ik heb hem laten uitlezen en er komt een code 4560 te staan weet iemand hier iets meer over met vriendelijke groet bmw

bmw compact8888

Geplaatst door bmw compact8888 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 10 jaar geleden

Wat zei diegene die uitlas dat het kon zijn?

4560 is Raildruk te laag. Misschien als gevolg van het lekken van diesel?

Peter635csi (0), 10 jaar geleden

Ruik je diesel onder de motorkap?

1
Even je kap (op de motor 5 inbusjes) eraf halen. Dan zie je direct de verstuivers bekijken voor lekkage. Kan ook wat olie zweten bij de inlaatcollector, dat is normaal. Check gelijk of je de stekkers op je verstuivers goed aangedrukt zitten. Als er 1 loszit krijg je tevens railpresure storing (while engine start). Motor zal echter niet lopen als er 1 los zit. (alleen aanslaan en direct uitvallen)

2 Als de motor nog loopt, even een injectortest doen via de computer. Als een injector defect is kan die niet goed druk opbouwen. in de hoofd rail.


Als diesel lang stil staat kan je bacterie vorming krijgen, wat zich op gaat hopen in brandstoffilter.

bmw compact8888 (0), 10 jaar geleden

ja klopt het bleek te maken te hebben met me diesel inspuiting die waren los getrilt en daardoor ging hijin de nood maar nu alles gelukkig opgelost dankjullie zeer met vriendelijked groeten bmw compact ;)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.