BMW 3-Serie: BMW 320I E36 automaat Loopt niet superfit pas nieuwe boubi

Bouwjaar: 1991

Na meerdere malen bij de garage te zijn geweest komen we er even niet meer uit.De motor loopt zo nu en dan een beetje hikkend.1,5 week terug is er 1 nieuwe boubine op gekomen en toen liepen alle 6 cilinders weer.Dit was eerst niet het geval.Nu neemt hij ze erg mooi mee maar na een week begon hij iets minder soepel te lopen en tot op heden is dit nog steeds het geval.De garagehouder heeft alles nagelopen maar kon niets vinden.Het enige waarmee de vorige eigenaar eens mee geknoeid had volgens de garage was de Luchthoeveelheidsmeter.Het afdekklepje hiervan was nu dicht gekit.Hij heeft er het meest last van tijdens vochtig weer.
En als ik een constante snelheid rijd zie ik de verbruiksmeter een klein beetje heen en weer wiegen.

bouma206

Geplaatst door bouma206 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

bouma206 (0), 19 jaar geleden

Jammer dat er nog niemand reageerd.

Michael7702 (0) PRO, 19 jaar geleden

Mischien ligt de ecu in het water,bij een viercilinder zit die rechts onder de voorruit.

Arnold684 (0) PRO, 19 jaar geleden

laat hem maar eens uitlezen op storingen.

esther2949 (0), 19 jaar geleden

Ik heb met hetzelfde vrij lang getobd, kon er geen peil op trekken; koud weer, warm weer, vochtig of droog, opgewarmde motor of koud, 't maakte niks uit. verbruiksmeter schommelt en ook 't toerental, alsof ie cilinders oversloeg.. enfin, vanalles geprobeerd, diverse experts zich ermee bemoeid, kostte 'n boel euro's en tijd. Uiteindelijk heb ik op aanraden van m'n broer 'n flesje 'injectiecleaner' in de benzinetank, op 'n volle tank, gegooid (had ik nog nooit eerder gedaan) en eerlijk gezegd heb ik er nooit meer last van. Zo is de inspuiting beter ofzo.'t lijkt te simpel maar 't is natuurlijk 't proberen waard.

bouma206 (0), 19 jaar geleden

Waar zou je dit kunnen halen?Ben erg benieuwd.Bedankt voor deze tip.

esther2949 (0), 19 jaar geleden

Haal je gewoon bij de Shell of waarschijnlijk elke andere pomp, wel oppassen want je hebt verschillende; voor injectie of carburator, voor diesel en benzine.. kost iets van ¤7. Veel succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.