BMW 3-Serie: BMW 320i Touring (mei 2008)

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 320

Ik heb sinds mei mijn nieuwe BMW 320i touring 170PK. Maar sinds dag 1 heb ik al problemen met deze auto. Hij stottert bij lage toeren, mist duidelijk vermogen in lagere toeren gebieden. Daarbij heb ik regelmatig melding van "motorstoring, vermogenverlies" op dat moment loopt de motor dan op 2 hooguit 3 cilinders.

Hij is al 5 keer terug geweest bij 2 verschillende dealers, maar die zeggen dat er niets aan de hand is. Dat het stotteren komt omdat ze het A label willen handhaven.

Is iemand bekend met dit probleem?? en uiteraard iemand een oplossing?

MiichielKarssen

Geplaatst door MiichielKarssen (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

sjaak10918 (0) PRO, 15 jaar geleden

lijkt me toch dat het niet goed is als de auto zelf aangeeft dat er een motorstoring in zit. Hoe zit het met je garantie, het is tenslotte een nieuwe auto. Probeer eens met een vergelijkbare auto te kunnen rijden, kijken hoe die reageert.

MiichielKarssen (0), 15 jaar geleden

Natuurlijk is het garantie. BMW nederland is er mee bezig geweest, 2 dealers, maar iedereen komt met dezelfde uitspraak. Alleen bij Van Poelgeest (alleen proefrit) zeiden ze bij de proefrit gelijk dat het niet normaal was.

Smelt heeft hem 4 dagen gehad en gezegd dat het normaal is en dat het geen probleem is. Later begreep ik via Leaseplan dat zij het eerste model van deze auto zelf ook teruggestuurd hebben met deze klachten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.