BMW 3-Serie: bmw 325 i coupe

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 325i

ik heb dus een bwm op het oog maar weet niet of het een juiste keuze is auto ziet er verder op een deukje na helemaal perfect uit heeft wel al over de 2 ton aan km stand maar dat zou best nog kunnen denk ik motor loopt als een zonnetje .. , maar ben beneuwd over de onderhoud van zoon bmw ik heb namelijk gehoord dat je ieder jaar naar de garage moet om m te resetten..???/ als dit waar is dan laat ik het hierbij maar volgens mij moet het tog ook zonder garage kunnen ... dus de bmw bezitters onder ons van een 6 cil bmw op benzine ... graag ff een reactiej ...??? mvg martyn ..

renault clio 1.4 sport

Geplaatst door renault clio 1.4 sport (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ybuddie (0), 16 jaar geleden

echt niet nodig hoor om elk jaar naar de garage te gaan om alles te laten resetten, als een oil/inspection service nodig is geef je de auto een beurt en het resetten vind je wel hier ergens (ff zoeken).
neem maar van mij aan (bezit van een 1-serie van nog geen 2 jaar oud) dat of een auto nou nieuw, 1 jaar of 15 jaar oud is het blijft een gok, heb al meerdere malen bij de garage gestaan met problemen en hier voor (inmiddels al 15 jaar bmw rijden) nog nooit maar dan ook nooit problemen gehad, op onderhoud na dan hè.
succes met je keuze.

boccaccio (0), 16 jaar geleden

Zolang je een BMW blijft onderhouden dan blijft hij ook rijden.

renault clio 1.4 sport (0), 16 jaar geleden

okeej idd onderhoud klopt dat moet je bijhouden das makkelijk zat . maar in ieder geval bedank mensen .. zal kijken of het m wordt ..
mvg martyn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.