BMW 8-Serie: bmw 850

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5.0i

hallo ik had een vraagje ik heb bij mij een nieuwe automatenbak gemonteerd moet ik de auto uitlaten lezen of is dat niet nodig want hij valt weer istoring als ik een stukje rij

rajd

Geplaatst door rajd (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 8-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Als er een storing is moet je inderdaad uit laten lezen om te zien welke storing dat is.
Storing in de motor, bak of Abs?

mike e39 (0) PRO, 14 jaar geleden

Heb je de aansturing [computer]van de bak ook vernieuwd?? hoort dezelfde versie te zijn samen met de bak . Ik ga er van uit dat alles goed gespoeld is he , radiateur , koppel omvormer , leidingen .

rajd (0), 14 jaar geleden

nee heb de computer niet veranderd zeiden dat dat niet nodig is heb hem vandaag uitlaten lezen maar na een paar minuten doet hij weer de zelfde en bij sterkens kunnen ze hem hellemaal niet uitlezen computer maak geen verbinding met de auto

Freude_am_Fahren (0), 14 jaar geleden

Via de diagnose-stekker + juiste diagnoseprogramma moet altijd verbinding te maken zijn met de DME unit.
Google maar eens op 'Advanced & Barendrecht'. Dat levert een adres op waar ze 'm gegarandeerd kunnen uitlezen en eventueel de verbinding tussen bak en DME-unit kunnen repareren als er geen data-overdracht (mogelijk) is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 8-serie of stel zelf een nieuwe vraag.